Vastgoedmanagement

Lex & Co beheert en optimaliseert winkelvastgoed. Wij zorgen voor uw vastgoed door u te ondersteunen op onderdelen of het totale beheer uit handen te nemen. Wij zijn het vaste aanspreekpunt voor uw huurders en ontlasten u daarmee van de dagelijkse operationele werkzaamheden.

Uw full-service winkelvastgoedbeheerder

Lex & Co laat uw vastgoedportefeuille maximaal renderen. Winkelvastgoed is onze core-business. We werken met korte lijnen, een uitgebreid netwerk en een persoonlijke benadering. 

Wat doet Lex & Co voor u?

Wij voeren onderhandelingen, stellen contracten op en verzorgen de volledige afwikkeling ervan. Bij lopende huurcontracten innen wij huur- en servicekosten en verzorgen de eindafrekening servicekosten; we voeren een actief debiteurenbeheer. Om de goede staat van uw vastgoed te waarborgen, inspecteren wij uw panden regelmatig. We handelen klachten af, stellen meerjaren-onderhoudsbegrotingen op en nemen u alle zorg rondom prijs-, kwaliteit- en opleveringsaspecten uit handen. Daarnaast kunt u interessante voorstellen verwachten met betrekking tot herontwikkeling. Als ‘proactieve partner’ laten we uw vastgoed ook op termijn graag goed renderen.

Bent u op zoek naar een full-service beheerder voor uw winkelcentrum of -pand? Zoekt u nieuwe huurders? Neem dan contact op met Lex & Co.